Ansökan om medlemskap
i Rosenkors-Orden AMORC

Vi inviterar dig till ett fascinerande studium av naturens universella lagar - och till dig själv. Som medlem mottar du fyra nya studielektioner varje månad tillsammans med övriga medlemsförmåner. Fyll i och skicka ansökningsblanketten. Ansökan behandlas så snart den är mottagen samt registrerings- och medlemsavgift har betalats in. Om din ansökan godkänns skickar vi direkt det första studiematerialet till dig.

Vad kostar det att vara medlem i AMORC?

Medlemsavgiften kan betalas kvartalsvis eller för ett helt år. Det är billigare att betala för ett helt år åt gången. När du ansöker om medlemskap betalar du för ett kvartal eller ett år plus en registreringsavgift. Det finns rabatt för personer över 65 år samt för ungdom upp till 25 år.

LandPr. årPr. kvartalRegistrering
NorgeNOK 2,460NOK 645NOK 160
SverigeSEK 2,460SEK 645SEK 160
DanmarkDKK 2,460DKK 645DKK 160
FinlandSEK 2,460SEK 645SEK 160

De ekonomiska medlen används uteslutande till organisationens administration. Enligt Ordens riktlinjer hålls registrerings- och medlemsavgifterna så låga som möjligt, så att så många som möjligt kan få ta del av denna visdomskälla.Dina lämnade personuppgifter används enbart inom Rosenkors-Ordens verksamhet och enligt riktlinjer som skyddar medlemmens integritet. Genom din ansökan godkänner du att vi använder dina personuppgifter inom ramen för ditt medlemskap.